Solutii de securitate

control_roomSupravegherea video ofera posibilitatea controlarii, monitorizarii si evaluarii in timp real a zonelor, a echipamentelor sau a persoanelor cu echipamente de inalta rezolutie si tehnologie legate intr-o retea cu circuit inchis.

Astfel sunt posibile monitorizarii pe zone extinse si de la inaltimi mari cu posibilitati multiple de zoom, de focalizare, analiza si recunoastere automata, dar si stocarea inregistrarilor realizate pe unitati de inregistrare cu capacitate de memorie mare.

Proiectarea acestor sisteme va fi in concordanta cu nivelul de Securitate dorit, cu infrastructura existenta, si cu gradul de intimitate care se doreste a fi mentinut.

Detectie-perimetralaAcest tip de Securitate cuprinde sisteme complexe care ofera o protectie suplimentara impotriva efractiei si care acopera de obicei zone protejate extinse. Sistemele utilizate se bazeaza pe sensori, microunde, radare, bariere IR, sisteme de supraveghere si analiza video care transforma perimetrul intr-o zona securizata indiferent de conditiile meteo.

Sistemul de Securitate perimetrala detecteaza cu acuratete si alerteaza cu privire la zona unde se produce intreruperea barierei de Securitate, dar si in legatura cu cine intrerupe bariera; sistemul facand distinctie intre animale si oameni.

sisteme-de-control-accessAcest tip de sistem ofera o bariera de Securitate impotriva accesului in zone restrictionate sau o zona de triere si de identificare a persoanelor care acceseaza o anumita zona dintr-o institutie.

Accesul se face pe baza cardurilor de acces sau de proximitate, pe baza codurilor de acces, prin turnicheti de diferite marimi si forme cu coduri sau cu cititoare biometrice (amprente digitale, scanare iris, fata, voce), prin bariere de acces sau porti automate.

La sistemele de control acces se pot integra sisteme de pontaj pentru evidența timpului de lucru al angajaților, cu personalizarea solutiilor pentru obtinerea rapoartelor si a rezultatelor dorite sau necesare pentru calculul salariilor si evaluarea angajatilor pe o perioada scurta de timp, lunar sau anual.

video-interfonAceste sisteme ridica gradul de securizare a cladirilor sau a incintelor prin sistemele video-audio integrate prin care se permite, se refuza sau se redirectioneaza accesul persoanelor pe anumite usi/porti sau zone de acces.

Utilizeaza chei sau coduri de acces si astfel se limiteaza intrarile neautorizate.

In cadrul acestor sisteme de comunicatie pot fi integrate si sisteme de apelare asistenta din domeniul medical, cu identificarea exacta a zonei de provenienta a apelului si supravegherea acesteia, dar si generarea de rapoarte in legatura cu acestea.

Integrated-Security-SystemsSistemele integrate de Securitate le cuprind de fapt pe toate celelalte, le armonizeaza si le manageriaza intr-un singur sistem amplu de Securitate, intr-un singur spatiu dedicat.

Cu ajutorul acestor sisteme se poate realiza de fapt managementul sistemelor de securitate, avand control in timp real asupra tuturor echipamentelor si permitand optimizarea lor la nivel maxim.